Zaustavimo divljanje kamiondžija na putu Lukavac-Vijenac

Ovom peticijom pozivamo sve mještane na dionici puta Lukavac-Vijenac da daju svoj glas protiv ugrožavanja sigurnosti i uništavanja privatne i javne imovine od strane nesavjesnih i po nas sve opasnih vozača kamiona firmi KEDRAN, PETRIĆ, SARAJKA koji vrše prevoz kamena krečnjaka iz kamenoloma Vijenac i pored postojanja namjenski izgrađene žičare...

Svi smo svjedoci da općinska i lokalna zajednica nema sluha za probleme mještana Modraca,Prokosovića,Bikodža,Babica,Poljica koji svakodnevno izlaskom na gore navedenu dionicu rizikuju svoje i živote svojih najmilijih, stoga zahtjevamo od PU Lukavac strožiju i učestaliju kontrolu kamiona gore navedenih firmi te fiksni radar na dionici puta Žičara-Aljukići! Od Direkcije za ceste i puteve TK zahtjevamo izmjenu vertikalne signalizacije i promjenu ograničenja brzine kroz pomenuta mjesta sa 60 km/h na 40km/h uz dodatne oznake za pješačke zone!

http://www.youtube.com/watch?v=Hmg-T4mkw08

Potpišite ovu peticiju

Svojim potpisom dajem ovlast da Alen preda moj potpis nadležnima ovoga problema.


ILI

Primit ćete e-mail sa linkom za potvrdu svog potpisa. Da biste sa sigurunošću primali naše e-mailove, molimo dodajte adresu info@onlinepeticija.com u svoj imenik ili listu sigurnih kontakata.

Napominjemo da ne možete potvrditi svoj potpis odgovorom na ovu poruku.
Plaćena reklama

Ovu reklamu će vidjeti 3000 ljudi.

Saznajte više...

Facebook