POZIV NA ZAJEDNICKU AKCIJU NVO I FACEBOOK GRUPA PO PITANJU SUTORINE
Facebook stranica PRIJATELJI BOSNE I HERCEGOVINE
(457 Likes)
Mi clanovi ispred NGO i Facebook stranice Friends of Bosnia Herzegovina/Prijatelji Bosne i Hercegovine u potpunosti podrzavamo "AKADEMSKU I GRADJANSKU INICIJATIVU ZA POVRAT SUTORINE " i slazemo se sa zahtjevom da se (ukoliko Crna Gora ne zeli da izvrsi povrat uzurpirane teritorije) predmet preda Medjunarodnom sudu u Hagu kao jedinom kompetentnom Sudu za tumacenje zakljucaka Bedinterove komisije.
Administracija
FACEBOOK GRUPA "Svi smo mi Senad Hadzifejzovic"
(13 054 clanova)
Mi clanovi Facebook grupe " Svi smo mi Senad Hadzifejzovic" u potpunosti podrzavamo "AKADEMSKU I GRADJANSKU INICIJATIVU ZA POVRAT SUTORINE " i slazemo se sa zahtjevom da se ( ukoliko Crna Gora ne zeli da izvrsi povrat uzurpirane teritorije ) predmet preda Medjunarodnom sudu u Hagu kao jedinom kompetentnom u tumacenju zakljucaka Bedinterove komisije.
Administracija grupe
Svi smo mi Senad Hadzifejzovic
https://www.facebook.com/groups/SenadHadzifejzovic/
CESTITKE "PRIJATELJIMA BOSNE I HERCEGOVINE"
#27: NGO Prijatelji Bosne i Hercegovine -
Svaka vam cast, Prijatelji Bosne i Hercegovine, 457 likes !?
CESTITKE FB GRUPI "SVI SMO MI SENAD HADZIFEJZOVIC"
#28: Face grupa "Svi smo mi Senad Hadzifejzovic" -
Ma ljudi, Bosanci i Hercegovci, da li je to moguce !? 13.054 novih glasova podrske AKADEMSKOJ I GRADJANSKOJ INICIJATIVI ZA POVRAT SUTORINE POD ADMINISTRATIVNU AMBRELU BiH. Za samo par dana ima nas skoro pa 40.000. Bice i to, do 24. februara za kada je zakazana javna rasprava u Parlamentu BiH o INICIJATIVI iza koj svi stojimo. Jos jednom, cestitamo !
CESTITKA
#4: NVO MATICA BOSANSKA - POKRET ZA (R) BiH -
MI SMO MATICA BOSANSKA - POKRET ZA RBIH !!!!
CESTITKA
SREBRENICA !!! KOLIKO GOD PUTA NAS UBILI, MI SMO TOLOKO PUTA JACI !!!
CESTITKA:
#2: OPTUZUJEM - I ACCUSE DOCUMENT -
DR. LAGUMDZIJA, MI OPTUZUJEMO SVE ONE KOJI OPSTRUIRAJU OVU AKCIJU, I ZA RAZLIKU OD VAS NE MISLIMO DA SU TO LAZNI PATRIOTI, BORCI ZA JEFTINE POLITICKE POENE, IZDAJNICI DRZAVE,..
CESTITKA SVIMA
ZAHVALJUJEMO I SVIM INDIVIDUALNIM POTPISNICIMA NA PODRSCI, IMA NAS SA LIKS I KOLEKTIVNIM POTPISIMA SKORO 40.000, A U TOME JE SNAGA BOSNE, U ZAJEDNISTVU ! POZIVAMO I DRUGE CLANOVE NVO I FB GRUPA, KAO I NJIHOVE ADMINE I KOORDINATORE DA NE OPSTRUIRAJU I DA POTPISU, DO 24. FENRUARA, ZA KADA JE ZAKAZANA JAVNA RASPRAVA O OVOM PITANJU U PARLAMENTU, BICE NAS I MNOGO VISE KOJI NA OVAJ NACIN UCESTVUJEMO U PODRSCI INICIJATIVI ZA POVRAT SUTORINE POD ADMINISTRATIVNU NADLEZNOST BiH, JER SUTORINA JE ODUVJEK ONDJE TERITORIJALNO BILA, SAMO SU JE ADMINISTRATIVNO, BESPRAVNO I NELEGALNO UZURPIRALI CRNOGORCI. A TO MOZEMO DOKAZATI NA MEDJUNARODNOM SUDU PRAVDE U HAGU. JOS JEDNOM CESTITKE SVIM A NAMA.
POZOVIMO I DRUGE DA NAM SE PRIDRUZE JER ZAJEDNOSMO JACI !
(17 559 clanova)
Mi clanovi Facebook grupe "UJEDINJENI BOŠNJACI SVIJETA" u potpunosti podrzavamo "AKADEMSKU I GRADJANSKU INICIJATIVU ZA POVRAT SUTORINE " i slazemo se sa zahtjevom da se ( ukoliko Crna Gora ne zeli da izvrsi povrat uzurpirane teritorije ) predmet preda Medjunarodnom sudu u Hagu kao jedinom kompetentnom u tumacenju zakljucaka Bedinterove komisije.
Administracija grupe
Ujedinjeni Bosnjaci svijeta
https://www.facebook.com/groups/bosnjani/
Potpis na Peticiju stavljam u ime Facebook grupe koja zahtijeva povratak u život ustava a koja broji
72.116 građana.
Svoje nedamo
Cestitke
Svak cast Facebook grupi za povratak gradjanskog Ustava RBiH na celu sa njenim organizatorom, gospodinom Halilovicem. Sad nas ima 139.240 koji podrzavamo AKADEMSKU I GRADJANSKU INICIJATIVU ZA POVRAT SUTORINE.
This comment has been removed by the author of the petition.
GRAPSKA, MOZETE LI DOPUNI PODATKE LINKOM GRUPE !?
Zamolili bi administratora grupe "Grapska i njeni Grapsćani" da dopuni svoj komentar s linkom grupe ili da ga napise u novom komentaru. Na taj nacin immo provjeru da fb grupa, bloog, web ili NVO uistinu postoji. Mi smo pokusali dobiti i nismo u stanju pronci faceboog grupu "Grapska i njeni Grapsćani, postoji bloog koji ima znatno veci broj sljedbenika, odnosno lakova od ovog koga ste prikazali.
Re: Re: link ne funkcionira
Zao mi je Grapska, ali ovaj link ne funkcionira.
NAJNOVIJA VIJEST
Obavjestavamo potpisnike Peticije da je danas u Parlamentu BiH napravljen prvi korak na putu ka Sutorini. Saznajte vise slijedeci link:
http://esopworldpage.blogspot.com/2015/02/napravljen-prvi-korak-na-putu-do.html
| This discussion has been closed. |