Peticija protiv gašenja bolnice Abdulah Nakaš
Ovo nije privatna država kojom može upravljati neko iz dinastije Izetbegovica koji gaze preko mrtvih ljudi da bi ukrali i prodali..
BOLNICA JE PREZIVILA RAT I SAD ONI NESTO HOCE... GAMAD NEZASITNA...Dva puta su mu na kosevu zajebali koljeno.. a u Vojnoj su mi dva puta doktori spasili!! vec 4 godine stalno sam po bolnica.. mjesecima.. i Neuporodivo jee bolje u odnosu na kosevo gdje sam dobila i mrsu i eserihiju.. pogorsalo se stanje noge.. paa slali u Vojnu da spasavaju... a kkoza Sebija je dosla u Vojnu kad sam ja lezala.. odma naredila svee slike da se skinu od dr. Abdulaha NAkasa.. slike bolnoce.. hronologija renoviranja nakon rata.. izbacila sve.. dakle i prije 2-3 godine kad je dosla na vlast Vojne.. moglo se naslutiti da nest ne valja.. da Bog da im bilo malo...!!!! Prosmzdrljivci...
Zakljucak je da se necemo imati gdje lijeciti. Otjerali su postenog covjeka gosp. Bakira Nakasa a sada bi i bolnicu da prodaju! Ne dozvolimo im to!! Dajem glas za spas.
Zato sto je u ratu cetnicke granate nisu uspjele srusiti i unistiti, a sada ovi 'nasi' agresori jesu. Ovo je ludost i ne smije se dozvoliti jednoj porodici da unisti nesto najznacajnije za ljude u Sarajevu jer je to jedina bolnica gdje doktori jos uvijek znaju sta je Hipokratova zakletva i znaju svoj posao i nisu tu dosli da rade zato sto im je neko poklonio diplomu. Peticija je malo, ovo treba sprijeciti gradjanskim buntom. Dosta vise monopola i nepotizma!!!! Ovdje niko ne moze reci da ga se ovo ne tice jer zdravlje svih nas za cas moze doci u pitanje i sta onda????
Re:
Nikad,ama bas niti jednom nisam glasala za njih,a svaki put sam obavila svoju GRAĐANSKU duznost
Re: Re:
#219: mirsada - Re: ne dajmo lopovima nase nikad im.ne dajmo bolnicu
"Kada se to desi njima će vladati najgori od njih" poslanik kao da je gledao stanje bosne sad i opisao je u ovom hadisu. Kad pogledamo kakvi vladaju nad Bosnom, narod crkaje a oni place povecavaju sebi i sta sve nerade. Ugl svi imate pozdrav od mene....
Re: Re: Re:
Malo ima je pola.Marijinog dvora jos crkvu da.uzmu i svw je njihovo sramota Borci gdje ste dajte danuzmwmo.ponovo puske ali sad.protiv dinastije i SDA
| This discussion has been closed. |