Onlinepeticija.com

AKADEMSKA INICIJATIVA ZA PROMJENU USTAVA BOSNE I HERCEGOVINE

Obavijest

Gost#1 Feb 12, 2021, 19:00
Zivim i radima u USA u Grand Rapidsu, Michigan. Veoma mi je drago za Akademsku incijativu, da se promijeni USTAV BiH. Ponosna sam sto sam bosanka i zelim vam svako dobro..
Gost#2 Feb 25, 2021, 17:13
Cijenim vaš rad gospodine Kurtćehajić puno se borite i hvala vam. Ideja je dobra samo realizacija teško da uspije. Postoje struje koje se bore da nestane Bosne.
Dinko#3 Feb 27, 2021, 10:11

Re:

#2: -  

Bosna postoji više od 1000 godina i pretrpjela je u svojoj historiji mnogo gore torture, nego ove sad.

Bosna uz Božiju pomoć ne može i neće nestati! 

Džavid Begović#4 Feb 28, 2021, 09:13

Re:

#2: -  Ne postoji TEŠKO. Postiji MOGUĆE i NEMOGUĆE. Ako je MOGUĆE, onda se angažuje dovoljno sredstava za izvršenje projekta, dovljno ljudi i dovoljno vremena. Daleko je teže bilo odbraniti Bosnu bez armije, sa momcima u patikama i bez oružja. Moramo shvatiti da je svačija pomoć, pa i vaša, veliki doprinos u pravcu funkcionalne normalizacije države Bosne. Učinite vi koliko možete u širenju ove inicijative, animirajte ljude koje poznajete i sa svakom novom pristalicom, bliži smo cilju i manje će biti "teško".
Pozz  

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.