Podrška reizboru dr Bakira Nakasa za direktora Opce bolnice SA
Gost#101 Mar 11, 2013, 18:51
Pozdrav ljudini,casnom covjeku i strucnjaku.Ja zivim zahvaljujuci njemu i njegovom znanju.Moj otac,moj sin,moj muz,pa moj Bakir.Veliki pozdrav od Jovanovica!
Nena#102 Mar 11, 2013, 18:53
podrska dr. Bakiru Nakasu
Gost#103 Mar 11, 2013, 18:54
Doktor koji srcem obavlja svoj posao časno i pošteno.Veliki pozdrav izuzetnom doktoru i gospodinu u pravom smislu te riječi.
Ranka Mostar#104 Mar 11, 2013, 19:03
Nisam iz Sarajeva, i ne poznajem situaciju i zašto su smijenili g. Nakaša.
Ali gledala sam neke emisije na TV u kojima je učestvovao i zaključila da je
veliki stručnjak u svom poslu. A vjerujem i građanima Sarajeva. Zato sam glasala
da na čelu važnih institucija budu pravi i stručni ljudi.
Ali gledala sam neke emisije na TV u kojima je učestvovao i zaključila da je
veliki stručnjak u svom poslu. A vjerujem i građanima Sarajeva. Zato sam glasala
da na čelu važnih institucija budu pravi i stručni ljudi.
Gost#105 Mar 11, 2013, 19:03
Veliki humanista, strucnjak, i prije svega sarajevska raja
Gost#106 Mar 11, 2013, 19:04
Veliki humanista, strucnjak i prijesvega sarajevska raja
Gost#107 Mar 11, 2013, 19:08
Nadam se da ce gradani ovog grada uspjeti u tome da nas dragi doktor ponovo bude na svom radnom mjestu...,a za ove sto hoce da prave hotele i ostale zajebancije,samo jedno pitanje:PA ZAR VAM VISE NIJE DOSTA??? Toliko od mene,doktore svi iskreni gradani ovog grada su uz Vas..
Gost#108 Mar 11, 2013, 19:09
Ne treba mijenjati ljude koji su izvrsni menadzeri i vode struku naprijed.
Nama trebaju strucni ljudi, kao sto je dr. Bakir Nakas.
Strucni izbor ispred političkog izbora
Nama trebaju strucni ljudi, kao sto je dr. Bakir Nakas.
Strucni izbor ispred političkog izbora
Gost#109 Mar 11, 2013, 19:12
Svaki pošten stanovnik našeg Sarajeva i naše BiH,koji je na bilo koji način bio u kontaktu sa bolnicom "Dr.Abdulah Nakaš" će dati svoj pozitivan sud kako o samoj bolnici tako i o njenom prvom čovjeku Dr.Bakiru Nakašu.Pored općepoznatih i općepriznatih vrijednosti u užoj profesiji on je veoma puno angažovan i pozitivno djeluje u nizu društvenih aktivnosti.Posebno cijenim njegov doprinos u radu Centra za zdravo starenje.Ostajem sa poštovanjem i zahvalnošću.
Gost#110 Mar 11, 2013, 19:15
veliki covjek i humanisata sta drugo reci za dr.NAKASA veliki pozzzzzzzz
Gost#111 Mar 11, 2013, 19:15
prave ljude na prava mjesta,za svu popujlaciju nase bosnice a bomei hercegovine,a ne samo za familiju i rodbinu.
Penzioner#112 Mar 11, 2013, 19:16
Re:
Bakir je uradio puno, ne zelim ovde navoditi sve njegove aferime u posljednjih dvije decenije ali kao neko ko svakodnevno vidi haira od njegovog doprinosa (Upravo ovaj Centar za zdravo starenje) bilo bi neposteno s moje strane kada ne bi dao punu podrsku ovom prvenstveno dobrom insanu.
Gost#113 Mar 11, 2013, 19:17
Podrška dr. Bakiru Nakašu koji je za mene oličenje dobra.
Čast mi je što ga znam i što mi uvijek pruži ruku kad me vidi. Pomogne ako treba. Uvijek namijan, profesionalan, GOSPODIN. Smatram da takav stav niko neće moći imati niti zamijeniti. Ulijeva povjerenje i sigurnost pacijenata na prvi susret.
Ja kao pacijent imam pravo to reći. Tako sam se i osjećala.
Emira
Gost#114 Mar 11, 2013, 19:19
Za Bakira
Gost#115 Mar 11, 2013, 19:23
SRAMOTA JE STO IZA DR.NAKASA NISU STALE BORACKE ORGANIZACIJE (ZELENE BERETKE,ZLATNI LJILJANI,RVI I OSTALI). ONO STO NIJE URADILA SRBIJANSKA AKADEMIJA NAUKA I UMJETNOSTI DOVRSAVAJU IZETBEGOVICI . PODRSKA DR.BAKIRU NAKASU .
Gost#116 Mar 11, 2013, 19:24
Jedan je dr.Bakir Nakas...i definitivno treba da bude direktor...Uz tebe smo Bakiree !!!!
Geza#117 Mar 11, 2013, 19:24
Kao neko ko je imao tu srecu da radi sa dr. Bakirom i da na licu mjesta vidi s koliko entuzijazma,strucnosti, sirokogrudnosti, zelje da pomogne i napravi promjenu, malo ce biti sto cu ovim putem potpisati peticju i oglasiti se kroz ovaj komentar. Dok ovo radim javlja se ogromna zelja za necim vise. Ako kojim slucajem nasa peticija ne urodi plodom, a iskreno se molim da hoce, pozivam gradjane ove drzave da izadju na protest pred Opcom bolnicom protiv smjene ovog velikog covjeka.
Catici#118 Mar 11, 2013, 19:28
Peticija koja je za nesto vise od jednog dana dobila za 1571 glas. Svaka cast dr. Nakas. Nama ne treba potvrda da ste veliki covjek i da ovo zasluzujete ali lijepo je vidjeti ove brojke :)
Gost#119 Mar 11, 2013, 19:28
Covjek je nadprosjecan i profesionalan u svom poslu.Digao je na zavidan nivo bolnicu u kojoj je radio,nije bio korumpiran pa vjerovatno zbog toga mnogim "velikim facama" nije odgovarao.
IM#120 Mar 11, 2013, 19:28
Kakva je to drskost i bezobrazluk, lopovi se vise i ne kriju, javno unistavaju sve dobro sto ostaje u ovoj drzavi, sta ljudi rade, cudo je sto nam ne padaju cuskije s neba !
Podrska i solidarnost sa gospodinom Nakasom, koji je od bolnice napravio instituciju, i unaprijedio je da izgleda kao privatna, a ne kao ono smece od Klinickog centra Koševo, koji su uništili , ovi koje hoće u Opću, zgrožena sam !
Podrska i solidarnost sa gospodinom Nakasom, koji je od bolnice napravio instituciju, i unaprijedio je da izgleda kao privatna, a ne kao ono smece od Klinickog centra Koševo, koji su uništili , ovi koje hoće u Opću, zgrožena sam !
Gost#121 Mar 11, 2013, 19:32
Izdrzi Bakire :)
Gost#122 Mar 11, 2013, 19:38
SRAMOTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Gost#123 Mar 11, 2013, 19:39
Smatram da je Dr.Nakaš zaslužan za odlične usluge te bolnice i za uslugu bez "kese i koverte" kao što je slučaj na Koševu!!Čovjek je ujedno stručnjak,izvrstan ljekar i humanista!Smatram da će svaka osoba koja ga zamjeni iz iste branše biti manje dosljedna ,manje fer i humana!!Hvala!!
Gost#124 Mar 11, 2013, 19:41
za Bakira
Gost#125 Mar 11, 2013, 19:42
Veliki covjek i humanist.Opca bolnica je izuzetno uredjena,odnos prema pacijentima strucan i nadasve human.Od srca zelim da ostane na celu Opce bolnice.
| This discussion has been closed. |