Podrška reizboru dr Bakira Nakasa za direktora Opce bolnice SA
Re:
u 16 h danas (oetak9UO je zvanicno imenuje pa vi cekajte u toplim kucama
Re:
idiote,djeca poginulih boraca mahom i rade tamo,kao i RVI...pojma ti nemas ali lupetas.I uvijek imaju prednost i pri zaposljavanju i pri pregledima,ali si ti nepismen!
I odakle prica da su tamo bogatasi?Nemoj da ti ja dajem spisak pacijenata Koseva!
Re:
samo da vam kazem da sam ja godinama pacijent ove bolnice i da nikada ni bombonjeru niko nije trazio a ne kovertu i ne sirite mahalske price rekla-kazala.za razliku od njih,na kapiju Koseva ne mozes primirisati bez koverte (i to mi je licno iskustvo,ne prenosim mahalanje)
Puna podrška doktoru Bakiru Nakašu u pravednoj borbi.
protest protiv izbora izetbegovicke
Narode protestuj!Ne dozvoli da lopovi i lazovi zeljni dominacije prine o nasem zdravlju.To bi bilo pogubno za nas.Dosta je vise Izetbegovica i SDA.
Re: protest protiv izbora izetbegovicke
#512: najki - protest protiv izbora izetbegovicke
Sto je najgore,Opca bolnica uskoro se pretvara u hotel, ako ne daj boze Izetbegovici uspiju! A tek onda nece tu biti ulaska za obican narod. Tu ce bagra SDA napraviti sebi relaks hotel!
Re:
Ne samo babo sto je ostavio, sto su zajedno nakrali od jadnog naroda. Koliko je tek dobio sto je Bosnu rasprodo?
Re: Re: protest protiv izbora izetbegovicke
#514: - Re: protest protiv izbora izetbegovicke
nista od hotela buraz, ide tu sto posto eksluzivna privatna klinika sa investitorima iz turske i bilskog istoka. radi se samo o tome da se "zarobi" hardver, a onda ide lagano privatizacija. pitanje je vremena, zivi bili pa vidjeli
ps. hotel su napravili 200 m nize...
Re: Re:
Re:
pa svi znaju gdje je bia ... guzala se po Turskoj, uzivala po Istanbulu i ljetnim oazama Turske dok su Sarajevo i Bosna krvarili. Srbija Izetbegovic je najveci bluf zajedno sa svojim odvratnim muzem!
| This discussion has been closed. |