Hitno suspendovati lejlu Čolak
Re: Re: Re:
na privatnom profilu, halo, PRIVATNOM, nije u vijestima, , PRIVATNOM, PRIVATNOM.......a ti citaj SAFFF i uzivaj
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re:
jadnice jedna, ne znam sto spominjes Boga ako ne vjerujes u Njega, a dokaz tome je tvoja prica o vjernicama, islamu, ako svjesno vrijedjas to je izlazak iz vjere, jer se ismijavas a Allah subhanehu ve te'ala je naredio vjernicama pokrivanje, to ako negiras nisi muslimanka, tu nema "LICNOG MISLJENJA"a ako si ateist ovo je samo dokaz da ne postoji ateizam da svi kad zagusti dozivaju Gospodara; mozda nekad ako ti Allah da uputu shvatiš da je sreca i smiraj upravo u pokornosti Uzvisenom.
Aj sad pročitaj šta si napisala, pa reci da razumeš :D
A šta vi svi radite na tuđem profilu, čitajući privatne objave i mišljenja ljudi? I koje veze novine imaju sa ovime, kada tekst nije objavljen u novinama, već na FB profilu?
Re: Re:
zašto pišeš ekacvcom..je li to ti nama iz Srbije govoriš šta bi mi muslimani trebali raditi..drž se ti svojih ,a naše sestre ostavi na miru...
Re: Re: Re:
#308: - Re: Re: zašto pišeš ekacvcom..je li to ti nama iz Srbije govoriš šta bi mi muslimani trebali raditi..drž se ti svojih ,a naše sestre ostavi na miru...
Musliman, pripadnik religije, šabane glupi, a ne nacionalnost. Mogu i hoću da ti kažem da si glup kao kamen, zato se ne sramoti ovde.
Najveći broj tvojih sestara po fejsbuku, se slika sa isturenim sisama, gologuza, nepokrivena dok peni braneći hidžab koji ne nosi.
Re: Re: Re: Re:
to što se tvoja sestra tako slika je tvoj problem,nije problem muslimana..
Re:
Mrs u picku materinu zajedno sa lejlicom !!!!!! Kada je sretnem u gradu, vidjet ce ona sa čijom ce se vjerom igrati !!!!!!!
Re:
Amin sestro. Ne zasluzuje da nosi islamsko ime.
Uvreda je nevjerovatna. Nijedna razumna osoba takvo nesto ne bi rekla.
Svoje misljenje jebtrebala da zadrzi za sebe.
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Re: Re:
#178: - Re: Re: Re:
vi ni istoruju neznate, a nije JAVNO sirila mrznju nego na svom profilu objavila, as to sovinististicki portal SAFF trazi po privatnim profilima ko sta kaze je dokaz njegovog idiotizma, jebala Vas Bosna ovakva primitivna......