NE VUCICU U POTOCARIMA
Ni kuršum u mojoj lubanji.
I na mjestu sam gdje spokoj je vječni…
I na kraju ne budite tužni,
našli ste me i tu sam sa vama.
Šta je s onim što još uvijek traže,
kosti svojih gdje ih jame kriju.”
Pamti se to sto je rekao- 1 srbin 100 mislimana!
Sramota
Srbi kazu da mi Bosnjaci i Muslimani vrsimo atentate.Ok djelimicno istina.Ali oni su ubili toliko mnogo mladih zivota djecu, majke, oceve ,bracu, sestre,oni su ih zarobljavali, mucili , klali ,kasapili.Oni su izvravali agresiu na na zvali nas balijama,turcima.Onisu ubijali djecu neke majke koje je ni kriva ni duzna bila mucena i silovana vrijedjana,I onda bez ikakvog stida i srama kazu da oni to nisu pocinili. Traze Nasere Orica,a kad bi mi njima trazili isporucenje Ratka Mladica ili Radovan Karadzica oni bi bili u stanju da zapocnu novi rat da ponovo rade iste i gore grozne stvari da ponovu ubija klju masakriraju kasabe ubijaju,da prave nove masovne grobnice.Tko je napravio masovne grobnice u Potocarima na drugim mjestima.Mi smo to uradili oni nisu i oni to nikada nebi napravili.Gledao sam na jednoj stranicu da je u najvecoj masovnoj grobnicu u BIH pored zrtava pronadjeno i 70 djece. To je sramota i kazu da oni to nisu pocinili strasno.Oni su izmislili izreku "Noz,zica,Srebrenica.I mi sad trebamo da to sve zaboravimo i oprostimo jos imaju obraza da kao odaju pocast.
Svakome,koji negira genocid, nedozvoliti pristup, prvenstveno vucicu, ruskom ambasadoru i svim drugim.
Re:
Ma da se milion puta izvini i da isto toliko puta javno kaže da je Srbija kriva za genocid ne treba dolaziti. Nema zaborava a ni oprosta !!! Ne znam samo odakle nekome ''obraz'' da ga pozove ili da mu odobri dolazak u Potočare. Po prelasku granice odmah lisice staviti, zadržati u pritvor i izbaciti sve dokaze na vidjelo, a fala Bogu ima ih samo što naši političari ne reaguju !
OVO JE NAMA JEDIN KLJUC SPASA https://www.youtube.com/watch?v=fSt2tGJSuXo
| This discussion has been closed. |