NE VUCICU U POTOCARIMA

Postovani gospodine Izetbegovicu,   D

Duboko smo razocarani nastavkom negiranja genocida od strane Srbije, i njenog zahtjeva Rusiji da sprijeci donosenje Rezolucije o Srebrenici u Savjetu Bezbjednosti UN. Uprkos tome sto ste jasno rekli u svom govoru prilikom vaseg boravka Londonu u ponedjeljak ove sedmice, da pomirenja nema bez priznanja genocida Srbija jasno pokazuje da na takvo pomirenje nije spremna nego nam zeli nametnuti svoje uvjete pomirenja koji predstavljaju krajnju uvredu za zrtve genocida , njihove porodice, a naravno i cijeli Bosnjacki narod.

Pored negiranja genocida kao njihovog uvjeta pomirenja, postavljaju i uvjet da se dzelat i zrtva izjednace bezobreznom ponudom da se obidju grobovi onih koji su ucestvovali u genocidu. Stoga od vas gospodine Izetbegovicu trazimo da odmah danas uputite jasnu i nedvojbenu poruku Vucicu da bez priznanja genocida i bez Rezolucije o Srebrenici ne dolazi jer bi njegovo prisustvo bilo uvreda za sve zrtve genocida i njihove porodice, kao i cijeli Bosnjacki narod. Njegov dolazak bez priznavanja genocida i bez Rezolucije o Srebrenici nebi bio akt nikakvog, a kamoli iskrenog izvinjenja i pokajanja.' 


FB Grupa 'Ne Vucicu u Potocarima'    Kontaktirajte autora peticije

Potpišite ovu peticiju

By signing, I authorize FB Grupa 'Ne Vucicu u Potocarima' to hand over my signature to those who have power on this issue.


OR

You will receive an email with a link to confirm your signature. To ensure you receive our emails, please add info@onlinepeticija.com to your address book or safe senders list.
Paid advertising

We will advertise this petition to 3000 people.

Learn more...

Facebook