Peticija protiv gašenja bolnice Abdulah Nakaš
Re: Re:
Mi uopste ne zivimo u demokratskoj drzavi...trebamo se boriti za svoja prava i kao u ostalim drzavama se dici na noge i podici svoj glas. Tako smo pasivni sa jedne strane a s druge strane smo puni bijesa i nepravde..Nek i Bakiru i Seki dragi Allah sudi sram ih bilo...!
Stop Izetbegovićima-bh. verziji Čaušeskuovih
Zaustavimo pravno nasilje u izvedbi Bakira i Sebije Izetbegović. Ovo je nečuven izraz kršenja zakona, brutalne sile i provođenja nasilja.
Dignimo svoj glas i izađimo na ulice kako bi, prije svega, sačuvali svoje dostojanstvo i sjećanje. Pokažimo Bakiru (Nikolau) i Sebiji (Eleni) Izetbegović (Čaušesku) da nas više ne mogu i neće praviti bezubom stokom i budalama.
negasiti ono sto treba narodu,gasimo ono sto netreba kao napr.lopovluk korupciju otimacinu......pustimo pismenim i dostojnim da vode zdrastvene ustanove ane bolesnim i nepismenim umovima kao sto je ova Sebija Izetbegovic....
Svaka država se bori za što bolju zdravstvenu zaštitu, za što više bol. kreveta za manji broj ljudi, a ovi naši?
Čak i najprimitivniji narodi i njihove vođe imaju neki kodeks i osjećaj časti, a kod nas, šta je to?
Zar da dozvolimo i u buduće divljanje, samovolju, pljačku elite, moćnika, stranaka... izigravaju bogove, ugrožavaju nam najosnovniju egzistenciju, i što je najtužnije, mi smo ih izabrali.
Umjesto da oni služe nama... Ma znamo sve, šteta rijeći!
biracima porucujem.doci ce izbori......razmisljajte kome cete dati svoj glas.
Re:
vise me brine nas mentalni sklop. sta god da nam urade mi mirno primamo i cutimo.
budimo slozni i izadimo na ulice i kazati jednom za Re: Stop Izetbegovićima-bh. verziji Čaušeskuovih
#3 81: Građanin Sarajeva - Stop Izetbegovićima-bh. verziji IZADIMO NA ULICE I KAZIMO JEDNOM STOP NASILJU BAKIRE,dosta je tvoga lopvluka ,poslati ga tamo gde mu je mesto---ZENICA---
| This discussion has been closed. |
Re:
#373: -
Slažem se i čestitam Dr Šmitranu i Dr Stevanoviću na hrabroj odluci da se ne priključe P(sihopati)rofesorici