Ukinuti RS i Federaciju
Re:
Ne znaci tjeranje nikoga samo da bude jedna drzava i da budemo ujedinjen narod i srbi i hrvati i bosnjaci ! Kao sto smo bili do 1992.Godine
Re: Re:
To moze samo ako su u sastavu te drzave Srbija i Hrvatska drugi nacin ne postoji.Pa ja jutros cujem pijane klince vracaju se iz provoda ispred zgrade u Srbiji kako pevaju ,a zivim u centru pu*i kur*c ko te je*e moze Srpska i bez tebe Federacijo, Federacijoo.Inace podrska za proteste iz Srbije ali ako planirate drzavu Bosanaca pisi u startu propalo mora to biti i sa Srbima i sa Hrvatima.
Re: Re: Re:
Ujedinite se svi kao sto je bila Bivsa Jugoslavija ! Svi smo za da bude jedan predsjednik a ne njih 50 ! dosta je lopovluka prijatelju i gladnog naroda !
Re: Re: Re:
vrati se odakle si i dosao.
Ovo je peticija iskljucivo za nas koji zive u Bosni.
Re:
Naravno da ne znači! To znači da smo mi građani jedne države i da ćemo se prestati dijeliti u tri tabora ovaca gdje čuvar svakog tabora krade. Budimo ujedinjeni i ne gledajmo da li se neko zove Amir, Ivan ili Mitar.
Re:
Brate jesi ti normalan, SVI SMO MI STANOVNICI DRZAVE, NIKOGA NE TREBA NITI SE SMIJE TJERATI !! Pusti se Dodikove politikeee !! -.-
Re: Cedomir
nista nije iskljucivo Cedomiree ! Ne zna se sta nosi dan a sta nosi noc ! lijep pozdrav !
pozdrav iz Srbije
http://www.dodaj.rs/f/40/hK/4yA9awGq/154593576173590717018112.jpg
odmah zatraziti da svi volontiraju u drzavi koji su vezani direktno za administraciju drzave a sve dok se stanje u drzavi ne popravi do te mjere da nismo duzni nikome. ako nece, neka idu kuci ima omladine koja ce dzabe raditi samo da sutra bude bolje
| This discussion has been closed. |