Onlinepeticija.com

Podrška reizboru dr Bakira Nakasa za direktora Opce bolnice SA

Kontaktirajte autora peticije

Sejla#151 Mar 11, 2013, 21:57

Re: POSMATRAC

#51: POSMATRAC - POSMATRAC

Ali zato treba dovesti poslusnika kji ce za tren oka srusiti sve sto je stvoreno,uposlenike rastjerati i napraviti elitni hotel,posto ih je bas malo u Sarajevu.Fuj...!!

Gost#152 Mar 11, 2013, 21:58
Dragi borci, pacijenti, građani svi mi koji prepoznajemo: porijeklo, znanje, zasluge i vrijednosti pravog doktora pođimo i nedozvolimo da bi ko zauzme mjesto direktora Opće bolnice Pr.dr. Abdulah Nakaš.To mjesto pripada samo i isključivo svjetski priznatom doktoru i čovjeku vrhunskih vrijednosti i morala našem dragom dr. Bakiru Nakašu. Nismo dozvolili u ratu da se nećuje naš glas, da nas obeshrabre i ponize, nedozvolimo ni sada kada je naš izbor dr. Bakir Nakaš
Gost#153 Mar 11, 2013, 22:16
Dr.Nakas zaista zasluzuje da ostane direktor ove bolnice
Gost#154 Mar 11, 2013, 22:18
pogledajte potpise nema vjerskih i nacionalnih ogranicenja,to dovoljno govori o covjeku,ljekaru,doktoru i velicini kakva je dr Bakir Nakas,uposlenik sam ove ustanove i bivsi pacijent,ovom covjeku dugujem zivot moje majke i boli me ova nepravda i sivilo koje nam prijeti
Gost#155 Mar 11, 2013, 22:31
Sramotno je ovo sto se radi sa ovim krasnim covjekom humanistom i patriotom!
Gost#156 Mar 11, 2013, 22:55
sto prije do reizbora...
Gost#157 Mar 11, 2013, 23:00
Podrška za velikog čovjeka ljekara i humanistu
Strelac#158 Mar 11, 2013, 23:08
Narode,probudi se,nacionalne stranke ce nam svima doci glave!

This comment has been removed by the person who wrote it.

Gost#160 Mar 11, 2013, 23:22
Dosta više psihičkog terora i ponora u koji nas guraju od rata
Gost#161 Mar 11, 2013, 23:22
Podrška velikom čovjeku-doktoru Bakiru Nakašu koji je pokazao kako se ZNANJEM I POŠTENjEM može puno postići, a ne kao većina nazovi domoljuba NEZNANJEM I LOPOVLUKOM sve čega se dohvate uništiti.
Gost#162 Mar 11, 2013, 23:24
Direktori se ne biraju po znanju već po podobnosti a znanje već odavno nema vrijednosti
Gost#163 Mar 11, 2013, 23:26
Podrška dr. Bakiru Nakašu.
student medicine#164 Mar 11, 2013, 23:30
Veliko NE gospođi Izetbegović! Osoba koja nema poštovanja prema radnim kolegama, pacijentima, niti studentima koji bi kao trebali da nauče nešto iz njenog primjera. (A biti odgovoran i znati se ophoditi prema ljudima bez obzira ko su i šta su se od nje ne može naučiti!)Jadan je i onaj portir klinike GAK koji mora trčati kad kiša pada da joj otvori vrata skupocjenog džipa i trči za njom držeći joj kišobran da ne bi smočila svoju skupocijenu odjeću. Ne zato što želi il što ona to zaslužuje, nego zato što je dotična gospođa strah i trepet klinike. Takve ne želimo kao direktore, ni na GAK-u, niti igdje drugdje!
Gost#165 Mar 11, 2013, 23:37
uz vas sam a pogotovo Gosp.Nakaša,idemo dalje u pobjede
Sarajlija#166 Mar 11, 2013, 23:39
Ko ne potpiše ovu peticiju... Liječila ga Seka Izetbegović :P
Gradjanka#167 Mar 11, 2013, 23:42

Čovjeku kao što je GOSPODIN BAKIR NAKAŠ svi oni koji ga žele ukloniti nemogu ni sluge biti. Voljela bih kada bi svi mi imali neku moć i sredstvo da sklonimo sve ove spodobe što su od rata pa naovamo rušili ovu zemlju na bilo koji način a sve u ime dobrobiti naroda kome pripadaju što su nam oteli tolike godine života i doveli nas u ovu situaciju ,što ničim nisu zaslužili ovo u čemu uživaju .I kako nemamo tu moć i sredstvo udružimo se u što većem broju da damo podršku ovom velikom čovjeku a onima koji ga žele ukloniti od srca želim da se uguše u blatu koje su napravili.
Gost#168 Mar 11, 2013, 23:51
Ljudi koji su sistematski pljačkali BiH i njezine građane pod hitno uhapsiti i oduzeti svu imovinu, pa nam neće trebati MMF i nova zaduživanja. Ali prvo ih skinuti sa bilo kakve vlasti tako da nemaju uticaj na pravosuđe.SDA i njezini sateliti su nanijeli toliko zla narodu i u ratu i u miru da se neće oporaviti za 20god.Tačno je to da je SDA DRŽAVNA MAFIJA.
mini#169 Mar 11, 2013, 23:54

Re:

#27: -

i od mene  isto,za  Bakira sam

mimi#170 Mar 11, 2013, 23:55

Re:

#16bravo

Sarajka#171 Mar 12, 2013, 00:02

Kako izetbegovići dodici ćovići i ini nerazumiju riječ moral, poštenje, istina, ljubav prema drugome,pravda,kvalitet a nadasve neznaju šta znači biti gospodin čovjek što je sigurno naš doktor Nakaš kojega krase sve ove osobine dajem svoj glas i podršku da doktor Nakaš ostane na čelu bolnice
Gost#172 Mar 12, 2013, 00:06
Sramota!!Kao bivši pripadnik 1. Korpusa armije BiH dajem podporu Bakiru Nakašu i njegovom pokojnom bratu Abdulahu koji su spasili mogim sarajlijama živote i to su heroji koji treba da se cijene i spominju.Sramota,da se još uvijek poslije 18 godina od kraja rata propagira lopovluk i malverzacija stranačkih profitera koji su uništili i još uvijek uništavaju BiH.Pitam se samo do kada će babini sinovi iskorišćavati narod i kititi se tuđim perjem.To su ljudi koji nisu osjetili rat,glad,granate,snajpere...imaju samo prezimena,koja iskorištavaju i za kojim kriju svoju nesposobnost i ono glavno......neznaju biti dio naroda.Fuj da smo se borili za lopovluk sadašnjih političara.Njih nije sram,nisu bili gladni i žedni!!Kandidatima za direktora preporučujem da se prvo nauče osnove ratne medicine,operacije pod svijećo bez vode i sterilnog materijala.To znaju samo braća Nakaši i njihove kolege vojne bolnice,heroji našeg grada!!!
Đorđe Berak
Izaberi nadimak#173 Mar 12, 2013, 00:14

Mislim da bi bilo dobro da se organizujemo i okupimo ispred bolnice da i prisustvom kažemo NE NE I NE izetbegovićima
Gost#174 Mar 12, 2013, 00:15
Dva puta sam bio na operaciji,oba puta se radilo o operaciji katarakte i sta reci...Jedno iskreno,ljudsko hvala na svemu
Gost#175 Mar 12, 2013, 00:31
Potpisujem da je gopodin Nakaš veliki humanista i čovjek .Na žalost izgleda da svi patrioti i čestiti ljudi nemaju mjesto ili ga moraju napustiti zarad podobnih .Nadam se i vjerujem da će glas naroda Sarajlija , boraca , patriota odjeknuti .Sigurna sam da su gradjani Sarajeva uz doktora Nakaša .