Podrška reizboru dr Bakira Nakasa za direktora Opce bolnice SA
Re: Podrška reizboru dr Bakira Nakasa za direktora Opce bolnice SA
#173: Izaberi nadimak - Podrška reizboru dr Bakira Nakasa za direktora Opce bolnice SA
i ne samo olnice,ispred SDA,oni kroje ove lopovluke....Mislim da se treba sto brze reagovati dok ne bude kasno...
Re: POSMATRAC
sreća što si usamljen u svom mišljenju bolje reći budalaštini mislim da ti nisi normalan
Re:
možda si u pravu sudeći po dosadašnjem iskustvu ali možda ako ovo okupljanje bude poslije radnog vremena i ako ga organizuje neko ko je u situaciji da uputi poziv
This comment has been removed by the person who wrote it.
S druge strane, pričamo o ženi koja se preziva Izetbegović. Je l' zaista moramo dalje?
Re:
vala je dosta i nakaša bio je direktor 21 godinu zar nema neko sposobniji i mladi iz te bolnice i ona dvojica su dva dzuturuma..a izetbegovicka je vec direktorica gaka pa je to njoj dosta
Čak ni Alija Izetbegović, koji možda i nije bio loš čovjek, ali zaslijepljen fanatizmom i željom za vlašću, nije se upitao: "Jesam li ja sposoban uzeti sudbinu Bošnjaka u svoje ruke?".
Pokazalo se da je u biti motiv svega pljačka i lična materijalna i svaka druga korist. Najbolji primjer je najnoviji pokušaj babinog sina da jednog čestitog čovjeka i stručnjaka Bakira Nakaša makne i u "interesu" struke postavi svoju minderpuzu!
Sramooooooooooooota!!!!!!!!!!
ispred zajednice.Sjajan covjek,drzavna bolnica je kolko toliko zadrzala profesionalnost i humanost....
Re:
U principu kao u staroj izreci "ne pada iver daleko od klade"... kakav babo takav sin! I babo mu je bio zaslijepljen vlascu, zato i jeste potpisao da ima svoju fildzan drzavu. Bas je njega bilo briga za Bosnom i bosnjackim narodom, a Junior je samo gori proizvod!
Re: Re:
Ta zena bi trebala da se sakrije u misiju rupu! Kako je nije sram, sa kupljenim diplomama! Fuj! Doduse ne kaze se dzaba da "budali i lopovu sve moze stati pod kapu!"
| This discussion has been closed. |