Podrška reizboru dr Bakira Nakasa za direktora Opce bolnice SA
Re:
Mladene hvala vam na ovom komenaru. Ja sma neko ko vec godinama poznaje dr. Nakasa i ko vec godinama radi s njim. Vas komentar me je rasplakao, svaka cats
Dr. Nakas is a great man and excellent expert in hospital management! Support from Canada and USA.
Re: POSMATRAC
sram te bilo ako tako mislis,ko god da si!!!! a sigurno si kadar prepotentne dinastije izetbegovic,cak ne zasluzuju da im se ni imena niti prezimena pisu velikim slovom!
Re:
Postovani studente! Nemojte se cuditi sto ne dobijate pomoc od Izetbegovicke. Ne moze vam pomoci neko ko nema pojma o medicini! A sto se tice njene oholosti, to je maska ispod koje krije svoj bluf! Vjerujte mi ta zena se boji same sebe! A da pameti nema pokazuje samo tim sto svojevoljno pristaje da bude igracka u rukama manipulanata!
Re: Re: POSMATRAC
#309: PATRIOTA - Re: POSMATRAC
Ne bi me iznenadilo da je taj "Posmatrac" sam Bakir Izetbegovic! Fuj!!!!!!!!
Vrlo kratak komentar.
Gospodin B. Nakaš ima dugogodišnje iskustvo, koje vrijedi više nego nečije diplome. Ako je znao da se hrabro odupre svim ratnim nedaćama onda sigurno ima snage i pameti da istu ustanovu vodi i u miru. Ne znam zbog čega je uopšte trebala ova peticija? Zar Bosna ima nekog boljeg? Za ne povjerovati!?
Ing. Salih ČAVKIĆ, [email protected]
Re: POSMATRAC
#51: POSMATRAC - POSMATRAC Čovjek je ni od čega napravio odličnu bolnicu (tri puta sam operisana u njoj) sa odličnim timom, visokom higijenom i ljubaznim osobljem. Slažem se da treba pružiti priliku mladim ljudima, ali SAMO IZUZETNO DOBRIM ljekarima... Predložite boljeg od njega, nemoj da padnemo s konja na magarca! Mislim da ste pomiješali stvari: Koliko znam, osoblje u Kliničkom centru ne zna da li će dobiti plate! Uostalom, pacijenti u Opću bolnicu ne moraju da se "useljavaju"-da nose posteljinu, lijekove, pidžame itd. a pri odlasku ponesu sve vrste bakterija, gnjida itd...
Re:
Ta "Ginokologija" koju vodi ta neka Seka, to zvuci kao bordel! Je li ta Seka bordelmadamé ili sta? Cuj placati za usluge koje su vec placene, a ti isti ljekari vec imaju svoju platu! UZAS!
Re:
#27: - gordana vesna andric
| This discussion has been closed. |