Podrška ministru znanosti i obrazovanja prof.dr.sc. Pavi Barišiću

Potaknuti medijskim objavama te propitivanjem i umanjivanjem moralnog, nastavničkog i znanstveno-nastavnikog integriteta ministra znanosti i obrazovanja prof. dr. sc. Pavu Barišića,navedenom izražavamo svoju podršku.

Prof. dr. sc. Pavo Barišić u razdoblju od 2004. do 2015. godine predano je djelovao na Sveučilištu Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku na Filozofskom fakultetu u Osijeku te je svoj rad obavljao moralno, odgovorno i predano pri čemu je studentima pružio brojna znanja te im je bio jedan od omiljenih profesora. O kvalitetnom radu govori i podatak da je prof. dr. sc. Pavo Barišić neporedno bio angažiran u integraciji Bolonjsko procesa, točnije kao voditelj Operativnog stožera za provedbu Bolonjskog procesa, te utjecao na modernizaciju naših studija i nastavnih procesa zastupljenih na Sveučilištu. 

Obzirom kako Sveučilište u Osijeku danas svojom kvalitetom odgovara najvišim europskim i svjetskim akademskim standardima, još jednom izjavljujemo da podržavamo prof. dr.sc. Pavu Barišića, ministra znanosti i obrazovanja.


Studenti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku    Kontaktirajte autora peticije

Facebook